Waarom DefenderShield producten – Antistralingshop.nl (2024)

DefenderShield gebruiken tegen EMF-straling?

Tegenwoordig is veel van het hedendaagse werk en ook leuke activiteiten toegankelijk via technologieën die we op onze schoot of in onze handen houden. We praten, spelen spelletjes en zoeken continu informatie op via onze mobiele telefoon of laptop. Ondanks dit samen gaat met gemak ontstaan er potentiële gevaren in de vorm van elektromagnetische velden. Deze velden omvatten extreem lage frequentie straling evenals radiofrequentie straling die WiFi en Bluetooth omvat. De Defendershield technologie blokkeert deze straling.

Bestel hier de meest populaire DefenderShield producten!

In het verleden waren computers groot, niet draagbaar en pasten zeker niet op schoot. Vroeger kamen onze mobiele telefoons in een draagtas met een bekabeld toestel. Deze apparaten hadden potentieel schadelijke elektromagnetische velden (EMV’s) en straalden veel warmte uit. Maar vanwege hun formaat werden deze grote apparaten ver van ons weg geplaatst, dus meestal toen we ze gebruikten, waren we op veilige afstand. Die afstand hield ons veilig voor alle mogelijke gezondheidsproblemen en er waren weinig risico’s.

Wat veranderde er?

Tegenwoordig worden draagbare en compacte elektronische apparaten vaak op/tegen ons aan gebruikt. Daarnaast worden deze zonder EMF-afscherming tussen het apparaat en ons lichaam gebruikt. Laptops en tablets liggen nu op ons schoot en mobiele telefoons raken direct onze hoofden. Dit plaatst ons in direct contact met verhoogde niveaus van EMV’s van extreem lage frequentie (ELF) straling, radiofrequentie (RF) en warmtestraling.

Wat betekent dit?

Meer en meer wetenschappelijke studies tonen aan dat blootstelling aan straling en hitte kan leiden tot tal van gezondheidsproblemen. Waaronder vruchtbaarheidsproblemen, DNA-fragmentatie evenals huidproblemen zoals ‘Toasted Skin Syndrome’ en andere ernstige gezondheidsproblemen. Tevens resulteert het hebben van krachtige elektronische apparaten zo dichtbij ons in een negatief effect op ons lichaam.

Bekijk hier de straling werende deken!

Wat is DefenderShield?

Het zijn natuurlijke materialen, die in meerdere lagen verwerkt zijn in alle producten en op deze manier een blokkade vormen tussen het mobiele apparaat en het lichaam. Deze technologie is gepatenteerd waarbij veel hightech-media en materialen in zijn verwerkt. Bovendien zijn deze met zeer unieke eigenschappen uitgerust om totale lichaamsbescherming te bieden tegen een breed spectrum van schadelijke elektronische emissies. Daarnaast geldt dit niet alleen voor de anti straling telefoon hoesjes, maar ook voor de overige producten zoals de straling werende deken en buikband.

Gesteund door onafhankelijke FCC-gecertificeerde laboratoriumtests, zijn DefenderShield producten, samen met de DefenderShield Laptoppad, dunne, lichtgewicht en draagbare hoesjes en pads die bestaan ​​uit de nieuwste technologie die straling en warmte afschermt die wordt geproduceerd door laptops, tablets en mobiele telefoons. Tevens zijn deze natuurlijke materialen ook verwerkt in producten zoals de straling werende deken en de straling werende buikband.

Het enige dat u hoeft te doen, is de DefenderShield producten, inclusief de DefenderShield Laptoppad, tussen uzelf en het elektronische computerapparaat te plaatsen. Je zult nauwelijks weten dat ze er zelfs zijn. Je schoot, benen, hoofd en andere delen van je lichaam zullen worden afgeschermd op een manier die geen enkel ander apparaat kan bieden. Ook kunt u de straling werende deken eenvoudig gebruiken wanneer u op de bank zit of in bed ligt.

Bestel hier de stralingsvrije oortjes!

Hoe het werkt?

DefenderShield’s mobiele telefoon stralings-beschermende technologie gebruiken geleidende, niet-geleidende en zeer geavanceerde absorptie-afschermingsmaterialen. die gelijktijdig werken om potentieel gevaarlijke EMV’s van extreem lage frequentie (ELF), radiofrequentie, te blokkeren, om te leiden en te absorberen. Dit is bewezen door onafhankelijke FCC-gecertificeerde laboratoriumtests. Daarnaast combineert DefenderShield deze geavanceerde afscherming technologieën die schadelijke emissies verzwakken en verminderen tot niet-detecteerbare niveaus.

Het komt neer op

DefenderShield producten beschermen u tegen straling en warmte van de mobiele telefoon, routers en laptop die schadelijk is voor het lichaam. U kunt gerust zijn als u weet dat u veilig bent en wordt beschermd met DefenderShield oplossingen.

Video over de straling blokkerende producten (in het Engels):

DefenderShield eigenschappen

  • Toonaangevende technologie

DefenderShield is en blijft de wereldwijde leider door de meest complete EMF-bescherming te bieden die er beschikbaar is. Geavanceerde Multi-gelaagdheid blokkeert het volledige frequentiespectrum van schadelijke elektromagnetische straling. Dit is van 0-10 GHz, dat zowel extreem lage frequentie (ELF) als radiofrequentie (RF) -emissies omvat. Tevens is deze meerlaagse technologie stijlvol verwerkt in de telefoon hoesjes, anti straling laptoppad, straling werende laptophoes en de straling werende deken.

  • Onafhankelijk getest

De technologie is FCC-gecertificeerd en in het laboratorium getest. Deze is samengevoegd met een geavanceerde constructie, waardoor moderne oplossingen worden gecreëerd die de ultieme bescherming bieden. Kortom, wij bieden superieure en volledige EMF-beschermingsopties met behulp van de meest geavanceerde technologie.

  • Vakmanschap

Alle DefenderShield producten zijn ontworpen in de VS en zijn met de hand gemaakt van materialen van de hoogste kwaliteit. Tevens ook om de meest effectieve bescherming te bieden die er beschikbaar is voor betaalbare prijzen. We zijn trots om een ​​ongeëvenaarde afscherming te bieden tegen de beste prijs voor onze klanten.

  • Comfortabel en draagbaar

DefenderShield hoesjes zijn ideaal om thuis of onderweg te gebruiken, daarnaast passen de slanke en lichte ontwerpen makkelijk in je tas of in je broekzak. Tevens rust de DefenderPad uitstekend op schoot waardoor laptops en tablets stabiel blijven liggen. Ook de straling werende deken en de straling werende buikband zijn zeer comfortabel en makkelijk te gebruiken.

  • Gemoedsrust

Gewoon door DefenderShield tussen uw apparaat en uw lichaam te plaatsen, heeft u een bescherming die geen enkel ander anti straling product kan bieden. Kortom, u voelt zich veilig wetende dat de DefenderShield helpt om de gezondheidsrisico’s van straling en warmte te minimaliseren.

Meer weten

Meer weten over de manier waarop EMF wordt opgewekt? Daar kun je op deze pagina meer over vinden. Direct aan de slag met totale EMF-bescherming? Ga dan naar de webshop.

Bestel nu

Tot slot

Heb je vragen of opmerkingen? Neem dancontactmet ons op. Indien u over meer onderwerpen informatie wilt lezen, dan kunt u altijd onze blog pagina doorlezen.

Waarom DefenderShield producten – Antistralingshop.nl (2024)
Top Articles
Latest Posts
Article information

Author: Tuan Roob DDS

Last Updated:

Views: 6285

Rating: 4.1 / 5 (62 voted)

Reviews: 93% of readers found this page helpful

Author information

Name: Tuan Roob DDS

Birthday: 1999-11-20

Address: Suite 592 642 Pfannerstill Island, South Keila, LA 74970-3076

Phone: +9617721773649

Job: Marketing Producer

Hobby: Skydiving, Flag Football, Knitting, Running, Lego building, Hunting, Juggling

Introduction: My name is Tuan Roob DDS, I am a friendly, good, energetic, faithful, fantastic, gentle, enchanting person who loves writing and wants to share my knowledge and understanding with you.